Moeder-dochterweekend of Vriendinnenweekend

moeder-dochter-weekend

Kom samen genieten bij Hollands Welvaren

Het is heerlijk om eens tijd voor jezelf te hebben, maar soms is het ook fijn om samen met iemand te genieten van ontspanning. Daarom bieden wij bij Hollands Welvaren ook arrangementen aan die je gezellig samen kunt boeken. Kom samen met je vriendinnen of geliefde genieten, of maak er een heerlijk moeder-dochterweekend van. Extra leuk als je dit als cadeau geeft. Spullen als cadeau worden vaak gewaardeerd, maar een bijzondere ervaring waarbij je samen heerlijk kunt ontspannen en gezellig samen bent, blijft je altijd bij en is zo nog waardevoller!

Je bent bij ons net zo welkom in je eentje, maar De Molshoop, De Kapschuur en Het Melkhuisje zijn allemaal ingericht op een verblijf van twee personen, dus waarom zou je niet eens samen komen? Pakken jij en een dierbare de agenda’s erbij om weer eens af te spreken om bij elkaar op de thee te komen? Kies er eens voor om een weekend samen weg te gaan.

Een weekend weg met je beste vriendin of gezellig met je moeder, dochter of zus is ook zoveel waard! Lekker de tijd voor elkaar om zonder afleiding van kinderen, werk of andere dingen met elkaar te kletsen. Over luchtige onderwerpen of juist de wat moeilijkere onderwerpen, huilen van het lachen of huilen omdat je het over die rotperiode hebt? Tijdens een weekend in onze B&B is overal ruimte voor. En juist daarom is het zo goed om eens samen weg te gaan, even uitchecken van de gewone wereld, de telefoons even uit en gewoon genieten van het samen zijn.

Samen een middag ontspannen

Dat vriendinnenweekend, zussenuitje of moeder-dochterweekend is eigenlijk meteen al geslaagd omdat jullie samen even weg zijn. De tijd is van jullie. Heerlijk wandelen door de natuur, samen aan het water zitten op onze steiger om herinneringen te delen of opwarmen met thee bij jullie zelfgestookte kampvuurtje. Jullie bepalen het. Misschien verkennen jullie de omgeving wel vanaf het water met onze kano? Het is allemaal aan jullie, maar wat wij wel kunnen aanraden is om tijdens jullie verblijf een heerlijke behandeling bij te boeken. Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, lomi-lomi massage of een raindrop massage. Liever een gezamenlijke meditatie of ademsessie? Ik begeleid jullie graag naar een diepe ontspanning, al mijn liefdevolle aandacht is voor jullie.

massagepraktijk

B&B high-wellness arrangement

Kom jij samen met een vriendin, je moeder, je zus of geliefde een nachtje doorbrengen in onze B&B natuurhuisjes?  Dan kun je ervoor kiezen om je verblijf te upgraden met een high-wellness arrangement. Jullie gaan onder het genot van een lekkere smoothie aan de slag met het maken van eigen badzout met de hoogwaardige oliën van Young Living. Het badzout gebruiken we daarna in het voetbad om alvast tot ontspanning te komen. Ondertussen genieten jullie van verschillende zoete & hartige lekkernijen, die met liefde en aandacht zijn klaargemaakt. Ook hebben we biologische thee en soorten water of sap. Na de voetbadjes krijgen jullie één voor één een massage, een ontspannen moment voor jezelf. Dit high-wellness arrangement duurt 4 uur.

hign-wellness-moeder-dochter-weekend

Behandelingen in de B&B huisjes

Je kunt ook losse behandelingen in het huisje erbij boeken; denk aan een voetenspa, maar ook een ademsessie of yoga nidra. Ik kom dan bij jullie langs en zo kunnen jullie fijn in jullie eigen cocoon blijven. Na de sessie kunnen jullie ontspannen op bed blijven liggen en zal ik in stilte gaan zodat jullie extra kunnen nagenieten van de ontspanning in jullie hoofd en lichaam.

Zo ontspannen dat jullie geen zin meer hebben om zelf te koken of om uit eten te gaan in een restaurant in de buurt? Op aanvraag maak ik een vegetarische huisgemaakte biologische soep met brood en boter/tapenade, zo voedt je je lichaam met pure dingen. Na het eten nog zin om even buiten te zijn? Bekijk de sterrenhemel en de maan vanuit onze hottub, en als je geluk hebt zie je misschien nog wel een vallende ster.

hottub

Wat kun je doen tijdens je weekendje weg?

Een overnachting in één van onze B&B natuurhuisjes mag je invullen zoals jullie dat zelf willen. Op ons terrein zijn meerdere fijne zithoekjes gecreëerd waar je lekker kunt zitten lezen, bijkletsen of genieten van de stilte. Vlak naast Hollands Welvaren zit een prachtig stuk natuur waar je kunt wandelen, dit is het weidevogelgebied. Als je het leuk vindt kunnen we je voorzien van een wandelmeditatie of lopen we samen een stiltewandeling waarbij je naar binnen keert.

Ook mag je gebruik maken van onze kano om zo het water rondom onze B&B te ontdekken, of je gebruikt de fietsen om de omgeving iets verder te verkennen. Een rondje door het stadje Kolhorn of breng een bezoek aan het kapelletje met de waterput in het dorpje Keinse. De waterbron heeft heilzaam water. Op de plaats van de waterput lopen meerdere aardstralen, de mensen die deze stralen kunnen voelen worden er rustig van of krijgen er juist kracht door. Bijzonder om hier eens een bezoekje te brengen om te zien wat jij hier kunt ontvangen. Misschien geeft dit jullie weekend wel een extra speciaal tintje. Na het fiets- of boottochtje of na jullie wandeling door de natuur kun je heerlijk doorwarmen en ontspannen in de hottub die bij onze wellness staat.

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Wil jij ook echte ontspanning ervaren?

Klinkt dit fijn? Jullie zijn van harte welkom! Boek direct jullie verblijf

Inspiratie voor meer rust & stilte:
je leest er alles over in ons eigen magazine!

cover_magazine_hollands-welvaren

Bed & Breakfast nabij Kolhorn

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Breakfast accommodatie

Onze Bed & Breakfast is:

  • jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
  • genieten van de landelijke omgeving en de natuur
  • om de stilte en rust in jezelf te ervaren
  • extra ontspanning door middel van een massage, meditatie of stiltedag
  • alle zorgzame aandacht voor jou

Sfeerimpressie Molshoop B&B

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Sfeerimpressie Melkhuisje B&B

Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
bed-en-breakfast-melkhuisje-kolhorn

Sfeerimpressie Kapschuur B&B

bed and breakfast kolhorn
bed and breakfast kolhorn
bed and breakfast kolhorn

Meditatie Podcast

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

wellness cadeautips voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.