Laat jezelf eens uitgebreid verwennen met een Raindrop Massage de Luxe

Heerlijk genieten van de heilzamen werking van de Raindrop Massage de Luxe

Kom jij energie tekort, ben je futloos en wil je weer opladen?

De Raindrop de Luxe is een massage waar gewerkt wordt met 9 kalmerende, energiegevende en balancerende essentiële oliën. Door deze oliën en de fitaflex-techniek kan de energie weer door je lijf stromen, afvalstoffen kunnen worden losgelaten en kan er een zeer diepe ontspanning plaats vinden.

 

De Raindrop Massage de luxe duurt ruim 2 uur

raindropmassage
beenmassage-3
genieten-van-stilte

Hoe krijg jij je energie weer op pijl?

Bij deze massage kom je op je rug op de behandeltafel liggen, want de Raindrop massage begint bij de voeten. Deze worden eerst met ‘Valor’  behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze het lichaam helpt energetisch te balanceren. Daarna worden de andere 8 oliën in gemasseerd, zodat deze alvast door het hele lichaam kunnen worden op genomen. Door met de voeten te beginnen, kun je steeds meer spanning loslaten. Ook wordt je lichaam zo al voorbereid om daarna rustig verder te gaan met de rug.

 

Emoties komen los door de werking van de heilzame oliën

Op je buik liggend gaan we verder met de onder- en bovenbenen met een neutrale voedende olie. Dan worden op de rug de essentiële oliën één voor één op de huid gedruppeld. Door het opbrengen van de olie op de rug en de vederlichte- en energetische strijkbewegingen, voel je je steeds dieper ontspannen. Door het gebruik van deze essentiële oliën die kan er al heel veel gebeuren in het lijf. De geurmoleculen komen door de reuk direct in het limbische systeem terecht. Hier kunnen ze dan ook direct invloed uitoefenen op onze emoties. De uitgekozen essenties stimuleren om steeds meer spanning los te laten en dragen bij aan aan een gevoel van zekerheid en vertrouwen.

 

Na de rug en de nek mag je op de rug komen om zo nog verder door te gaan met hoofd, armen, benen en ter afsluiting nogmaals de voeten.

 

Elke keer na het aanbrengen en in masseren van de olie op het lichaam word je met warme handdoeken ingepakt. Hierdoor wordt de werking van de olie versterkt en wordt alles nog warmer. Heerlijk genieten is dat!

 

Deze massage is echt een aanrader,
voor iedereen die een zeer diepe ontspanning wil ervaren.

Essentiële Oliën van Young Living

De oliën die gebruikt worden bij de Raindrop massage in de volgorde van aanbrengen:

 

 1. Valor: ingredienten zijn Spar, Rozenhout, Wierook, Blauwe boerenwormkruid en Lavendel. Valor werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele levels. Zorgt voor een goede balans en moed.
 2. Oregano: heeft antibacteriele- en ontstekingsremmende eigenschappen.
 3. Tijm: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro organismen (virussen, schimmels en parasieten). Dringt makkelijk in door de huid en komt snel in het lichaam.
 4. Basilicum: kan de spieren ontspannen en is daarnaast ontstekingsremmend en antibacterieel.
 5. Cypres: bevordert de circulatie, vermindert zwellingen en helpt weefsel te herstellen.
 6. Wintergreen: is ontstekingsremmend en vermindert pijn, is perfect voor botten, gewrichten en spieren.
 7. Marjoraan: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren en helpt de spieren te versterken.
 8. Aroma Siez: ingrediënten  zijn Basilicum, Cipres, Marjolein, Lavendel, Pepermunt. Aroma Siez is ontstekingsremmend, ontspant spieren, bevordert de circulatie en vermindert hoofdpijn.
 9. Pepermunt: helpt alle oliën beter in te trekken in de huid. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en verkoelt ontstoken weefsel.

 

De vele voordelen van de Raindrop Techniek zijn o.a.:

 • Kan stress en angst reduceren
 • Ontspant de spieren
 • Bevordert circulatie & ondersteunt het immuunsysteem
 • Voor emotioneel welzijn en loslaten van spanningen
 • Helpt het lichaam te ontgiften
 • Helpt aarden & energie balanceren
 • Heerlijke spa behandeling voor jezelf

 

olien
ontspannings-thee
martine