Massages met optimale aandacht voor jou

Massage is een heerlijk cadeau voor jezelf!

Ontspanningsmassage

Lomi Lomi massage

Raindropmassage

Magnesium belevenis

NIEUW: Ademsessies - Ruimte maken voor wat er leeft in jou.....

Wil je tijd en ruimte voor jezelf:

  • Ben je nieuwsgierig naar wat er zich aan dient in jou op dit moment?
  • Zoek je verbinding met jezelf?
  • Wil je je emoties/blokkades weer vrij laten stromen?
  • Wil je alle tijd en aandacht voor jou?

 

Jouw ademsessie:

Een uur lang begeleid ik je met mijn rustgevende stem door je mee te nemen naar een verbonden ademhaling. Die is actiever en heeft geen pauzes, hierdoor kun je meer gaan voelen. Sensaties, gevoelens en blokkades kunnen loskomen. Waardoor je jezelf de ruimte geeft om alles weer te laten stromen. Daarna voel je je vrijer, opener en meer verbonden met jezelf.

 

Een ademsessie van een uur bedraagt 50 euro

inclusies een kop thee en inzichtkaart

aandacht bij jezelf houden
header-rust-en-ruimte
prive-retreat

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van zeer hoge kwaliteit gebruikt, die het helende effect versterkten. Ik werk uitsluitend met oliën van Young Living Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, gemberthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterk je een behandeling, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.