Magnesium Beleving

Hét moment voor jezelf om te ontspannen en op te laden. Selfcare op en top!!

EEN MAGNESIUM BELEVING IS UNIEKE ERVARING

Een Magnesium Beleving is...

  • je voeten laten verwennen door een heerlijk voetbad met magnesiumkristallen
  • warmte en omhulling door een pakking van magnesium
  • rust en ontspanning in jezelf te ervaren
  • ondersteuning in balans tussen lichaam en geest door een magnesiumboost
  • afsluiten met een magnesiumsmoothie

Het voetbad

Het warme voetbad met magnesiumkristallen is een belangrijk onderdeel van de Magnesium Beleving. Door het voetbad en de magnesiumkristallen kunnen de spieren zich alvast ontspannen en ook het zenuwstelsel kan door de magnesium meer tot rust komen.

 

 

magnesium behandeling

De behandeling

De Magnesium Beleving begint met een ontspannend warm voetbad. Hier worden magnesiumkristallen en etherische oliën naar keuze aan toegevoegd. Onder het genot van een magnesiumsmoothie kun je langzaam aan steeds wat meer tot rust komen.

 

Ook bespreken we dan welke lichaamsdelen extra aandacht nodig hebben, zoals: hoofd, nek, rug of de schouders. Of wil je bijvoorbeeld de armen, benen of handen extra lang? Dat kun je het beste zelf aangeven, want het is jouw moment.

 

 

Magnesiumsmoothie

Na de massage kun je nog heerlijk na genieten van een groene magnesiumsmoothie, vol met vitaminen en mineralen. Mocht je iets niet lusten of een allergie hebben, houd ik daar rekening mee met de ingrediënten.

 

Green smoothie with spirulina. Young barley and chlorella spirulina. Detox superfood.Fresh green smoothie in a blender. Top view. Freshly prepared vegetarian smoothies

Thuis ontspannen

En uiteraard krijg je nog magnesiumkristallen mee voor thuis nog te genieten van een ontspannen momentje.

Wist je dat magnesium bijdraagt aan een sterker immuunsysteem. Het zorgt ervoor dat allerlei processen in je lichaam goed kunnen verlopen. Ook zorgt magnesium er voor dat vitamines beter in je lichaam worden opgenomen. Dat betekent dat deze behandeling ook uitstekend kan ondersteunen bij een zwangerschap, een moeilijke tijd of burn-out.

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetenbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën gebruikt, die het helende effect versterkten. Zo worden de behandelingen uitgevoerd met de Magnesiumproducten van Zechsal. Een puur product uit Groningen, uit de vroegere Zechsteinzee. Ook gebruik ik de massage-oliën van Young Living. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische detoxthee en een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis (in een monumentale boedrij) is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Wendy Weel ging je voor:

Totale ontspanning en een heerlijke belevenis

"Vorige week zaterdag mocht ik mij onderdompelen in de stilte bij Hollands Welvaren. Dit keer had ik gekozen voor de Magnesium Beleving. Nou en wat voor beleving.

Voorafgaand, eerst even acclimatiseren met een lekker kop thee en een fijn voetenbad, met uiteraard magnesium.

Daar mocht ik mij op de massagetafel begeven en kon ik genieten van deze belevenis. Ik wil eigenlijk niet alles vertellen, want het is zo heerlijk om ook wat verrassingen achter de hand te houden. Je wordt echt totaal ontspannen. Alle spieren krijgen aandacht. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijk, biologische duurzame producten.

Je wordt met zoveel liefde en aandacht gemasseerd, het is echt even me-time.

Echt een beleving wat ik je van harte kan aanraden om te ontsnappen uit de hectische tijd. Doen dus!"