High Wellness op een unieke locatie

Wat is er nou leuker dan samen een uitgebreide High Tea & Wellness te beleven?

Samen met je moeder, zus, partner, collega's of met vriendinnen gezellig genieten van een heerlijke middag of avond, die in het teken staat van  wellness, ontspanning en gezelligheid.

 

Ben jij op zoek naar:

  • Een fijne plek om volop in alle rust te genieten van deze bijzondere high tea
  • Een middag helemaal voor jullie alleen, zonder andere gasten
  • Uitgebreid de tijd om je te laten verwennen
  • Een heerlijk momentje van rust d.m.v individuele massages
  • Ongestoord kletsen en lachen op een sfeervolle en landelijke locatie
ontspannings-lunch
raindrop-massage
ontspannings-thee

Op een landelijke locatie en helemaal privé kunnen jullie hier genieten van een high wellness arrangement. Je wordt hartelijk ontvangen in een sfeervolle ruimte met natuurlijke materialen. Onder het genot van een smoothie gaan jullie je eigen badzout maken met de hoogwaardige oliën van Young Living. Deze wordt daarna gebruikt voor het voetbad, waar je voeten alvast heerlijk tot ontspanning kunnen komen.

 

Er komen verschillende zoete & hartige  lekkernijen langs, die met liefde en aandacht zijn klaar gemaakt. Ook is er ruim voldoende biologische thee en soorten water of sap.

 

Als jullie uit gebubbeld zijn met de voetenbadjes en genoten hebben van de smoothie en de eerste hapjes, worden jullie één voor één gemasseerd. Er is keuze uit een hoofd-, nek-, schouder-, rug- of voetmassage. Deze wordt in een sfeervolle massageruimte apart gegeven, zodat iedereen even een moment van rust heeft. Hierdoor kan iedereen optimaal genieten van de massage. En heeft iedereen echt even een ontspannen moment voor zichzelf.

 

Jullie kunnen 3-4 uur optimaal genieten van dit verwenmoment, zodat jullie uitgebreid en ongestoord kunnen bijkletsen en alle aandacht hebben voor elkaar.

 

De High Wellness is voor een kleine groep, minimaal 2 en maximaal 4 personen. De High Wellness wordt altijd in overleg geregeld, dit ivm de wensen van iedereen. Het is namelijk een op maat gemaakt arrangement.

Testimonial voor Martine Dol – Hollands Welvaren

 

Afgelopen zaterdag wat ik te gast bij Martine. Samen met vijf vriendinnen hadden we een High Wellness geboekt. We doen eens in de zoveel tijd wat leuks met elkaar en toen ik de website van Martine aan het maken was en bij de pagina over de High Wellness was aangekomen dacht ik gelijk: Ja! Dat lijkt me leuk!

 

In de week voorafgaand was Martine al lekker aan het teasen op Instagram. Voor diegene die haar nog niet volgen; doen! Martine is onwijs grappig met haar instastories!

 

Een van mijn vriendinnen is veganistisch dus ik vroeg een paar weken geleden aan Martine of dat een probleem was voor de catering. Nee natuurlijk niet! Was het antwoord. Dan maken we het gewoon plantaardig. Maar toen een andere vriendin dat hoorde zei zij: Ja maar! Ik wil wél chocolade bij de High Tea. Anders is het geen High Tea! Dus ik weet appen met Martine… En zo stond er een complete chocoladetoren op tafel. 😊

Martine zorgt er gewoon voor dat aan iedereen zijn wensen wordt voldaan.

We kwamen aan en als je al de tuin in stapt voel je je op vakantie! Wat een sfeer en bloemen overvloed! Dan loop je door de tuin naar het tuinhuisje en die versterk het vakantiegevoel alleen nog maar meer. Je wordt er gewoon helemaal zen. Bij binnenkomst werden er kannen met water neergezet, allemaal smaakjes. Een hartige, een zoetere en een verfrissende. Ook hier: voor ieders smaak een watertje. En natuurlijk ook warme thee. Want ja… high tea. Met 31 graden buiten en 27 binnen hebben we meer koude drankjes gedronken dan warme, maar het ontbrak aan niets.

We zijn gestart met het maken van badzout voor een heerlijk voetenbadje. Martine legt de werking van de losse ingrediënten uit en we waren mooi aan het ‘kokkerellen”.

Na het voetenbad werden we ombeurten apart genomen voor een massage. Even een momentje helemaal voor jezelf buiten het huisje. Want als je zes dames in een tuinhuisje zet… iets met kippen en een hok… Maar de massage was in een aparte ruimte zodat je even helemaal tot rust komt. Heerlijk muziekje op de achtergrond en de zachte handen van Martine die zorgen voor een heerlijke ontspanning. En tussendoor hebben we genoten van de vier gangen vegan lekkernijen.

 

Mijn vriendinnen hebben er dit over gezegd:

Jet: De high wellness was top! Een heel hartelijk welkom, heerlijke en originele hartige en zoete hapjes, een lekker voetenbadje met zelfgemaakt badzout, een zalige rustgevende massage en dat in het gezelschap van 5 vriendinnen. Supermiddag!

Chanika: De high wellness is een aanrader. De ideale combinatie van gezelligheid, lekker eten en ontspanning!

Karlijn: Was een heerlijke high Wellness, goed verzorgd!

Sandra: Wat een leuke combinatie voor een vriendinnenuitje: wellness en een high tea. Het is zeker een aanrader!

 

Martine, bedankt voor deze topmiddag! We hebben enorm genoten!

 

Groet, Kelly Eekhof

bed and breakfast kolhorn
photo_2019-08-02_16-09-05
Hogh Wellness - Ondernemen is topsport en ondernemers hebben soms even tijd voor rust en ontspanning nodig
High Wellness - perfect voor teamoverleg
hign-wellness-moeder-dochter-weekend
kadobon_hollands-welvaren

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.