Bed & Breakfast bij Hollands Welvaren

Hollands Welvaren Bed & Wellness is gelegen in het noordelijke groene hart van Noord-Holland, vlak bij Schagen en het strand Callantsoog.

Op een landelijke plek, geheel losstaand van het woonhuis, hebben we onze bed & breakfast. Het zijn 3 natuurhuisjes die elk geschikt zijn voor 2 personen. Het huisje is helemaal voor jullie, met eigen entree, douche, toilet en privé terras. Op het terras heb je een prachtig weids uitzicht over de landerijen waar je heerlijk tot rust kunt komen.

In onze tuin zijn er meerdere gezellige zithoekjes en je kunt bij mooi weer een idyllisch tochtje maken met onze 3-persoonskano. Deze ligt achter de B&B voor je klaar bij de aanlegsteiger.

Wil je liever wandelen? Dan raden wij het weidevogelgebied aan, hier kun je in alle rust genieten van de frisse lucht en al het moois wat de natuur je te bieden heeft. Maar ook het natuurgebied en het bos van Kolhorn zijn fijne plekken om te wandelen en tot rust te komen. En verder het prachtige Swanewater bij Callantsoog

Stap op de fiets en ga bijvoorbeeld naar het dorpje Keinse, bezoek het stiltekapelletje en voel je stilte door je lichaam stromen, en vergeet de waterput niet; dat is een bron met heilzaam water. Op de plaats van de waterput lopen meerdere aardstralen, de mensen die deze stralen kunnen voelen worden er rustig van of krijgen er juist kracht door. Bijzonder om hier eens een bezoekje te brengen om te zien wat jij hier kunt ontvangen.

Wat verder heel erg de moeite waard is: dierenpark Hoenderlo in Anna Pauwlona

 

Prachtig weids uitzicht over de landerijen

Een ecotuin: om van te genieten en om van te proeven...

Onze ecotuin is aangelegd volgens de principes van de permacultuur en wordt volgens diezelfde principes onderhouden. Er wordt een ecosysteem gecreëerd met daarin een gesloten kringloop waarbinnen de natuurlijke grondstoffen zoveel mogelijk worden gebruikt en hergebruikt.

Er zijn 3 ethische principes van de permacultuur: zorg voor de aarde, zorg voor de mens, en deel de weelde.

Om jullie een zo gezond mogelijk slaapcomfort te bieden hebben we zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt in onze B&B. Het bed- en badlinnen is van 100% bio-katoen, de dekbedden zijn gevuld met zuiver schapenwol. Gewoon zalig om onder deze dekbedden te slapen!

Voor ons is dit een droomplek, een mooie wens die is uitgekomen: wonen en werken in de natuur. Precies omdat het hier zo mooi, zo rustig en vol natuur is, konden en wilden we niet anders dan dit ook ten volle te respecteren.
Zowel binnen als buiten gebruiken we enkel en alleen ecologisch verantwoorde producten.

Wij beschikken over een ruime gratis privé parkeergelegheid

Het ontstaan van Hollands Welvaren...

Hollandswelvaren is ontstaan vanuit Martine haar massagepraktijk, waar het  in 2008 allemaal mee begonnen is. Daarnaast gaf ze ook al kinderyoga en kindermeditaties, maar dat is in der loop der tijd meegegroeid naar de volwassen varianten. Met Martines werkervaring en opleiding als gastvrouw in de horeca en onze eigen reislust voor mooie plekjes zijn de zaadjes voor onze B&B geplant.

Warme groet, graag tot ziens