Ontspanningsmassage

Massage is een heerlijk cadeau voor jezelf!

Jezelf laten masseren is jezelf een moment gunnen dat je even niets hoeft. Alle aandacht om de stilte en rust in jezelf te ervaren. Massage ondersteunt de balans tussen lichaam en geest. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren, maar zal ook de geest zich gaan ontspannen. Je gedachten komen daardoor steeds meer tot rust.

beenmassage-2
hoofdmassage-2
olien

Hoe gaat de massage in zijn werk?

Als je binnen komt in de sfeervolle ruimte, heb ik een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Dan bespreken we kort welke lichaamsdelen extra aandacht nodig hebben. Misschien wat extra aandacht voor de nek, je hoofd of je rug. Daarna kom je in een gemakkelijke houding op je buik op de massagetafel liggen.  Eerst wordt de achterkant van de benen, rug en nek gemasseerd en daarna lig je op je rug en wordt het hoofd, nek, armen, benen en als laatste de voeten gemasseerd.

In de massageruimte heerst een aangename temperatuur, zodat je lichaam warm blijft. De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen de spieren zich steeds meer gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding  en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd.

 

Chinese hoofdmassage in combinatie met een ontspanningsmassage is een zeer aangename manier om te ontstressen  en om je organen weer meer in balans te krijgen. De meridianen van bijna alle organen komen samen in het hoofd en gezicht. Door deze te masseren op speciale drukpunten kan daarom de balans in het hele lichaam gunstig beïnvloed worden.

 

Daarnaast is Chinese hoofdmassage zeer geschikt bij spanning in nek en schouders, hoofdpijn, verkoudheid, tanden knarsen en slapeloosheid.

 

De massage zal voornamelijk in stilte plaatsvinden, zodat je heerlijk tot rust kunt komen.

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend  kan ondersteunen bij een moeilijke tijd, depressie of burn-out.

 

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en/of voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van Young Living gebruikt, die het helende effect versterkten. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk achter ons woonhuis, met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

ontspannings-thee
rust-en-onspanning-meditatie-en-massage