Meditatieve ontspanningsmassage voor rust en ruimte in jezelf

Deze massage is een bijzondere belevenis!

Jezelf laten masseren is jezelf een moment gunnen dat je even niets hoeft. Dat je alle aandacht en tijd hebt om de stilte en rust in jezelf te ervaren. Hierdoor schep je meer ruimte voor wat er zich op dat moment aandient en aandacht nodig heeft. Alles wat zich aandient mag er daarom ook gewoon zijn. Jij mag er helemaal zijn. Tijdens de massage laten we ook in stilte zijn wat er is.....

beenmassage-2
hoofdmassage-2
olien

Meditatieve ontspanningsmassage.....met liefde en aandacht

Terwijl jij binnen komt in de sfeervolle ruimte, heb ik een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Terwijl je in de stoel zit, geef ik jou een voetbadritueel met al mijn aandacht. Daarna gaan we samen een meditatie doen. na de meditatie droog ik je voeten en schenk ik een kop biologische thee in uit onze kruidentuin. Daarna kom je in een gemakkelijke houding op je buik op de massagetafel liggen.  Eerst wordt de achterkant van de benen, rug en nek gemasseerd en daarna lig je op je rug en wordt het hoofd, nek, armen, benen en als laatste de voeten gemasseerd.

In de massageruimte heerst een aangename temperatuur, zodat je lichaam warm blijft. De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen zowel geest als lichaam steeds meer gaan ontspannen. Ook kan ik een chinese hoofdmassage integreren  ik voel wat er zich aan wil dienen.

De massage zal voornamelijk in stilte plaatsvinden, zodat je nog meer bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen.

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend  kan ondersteunen bij een moeilijke tijd, depressie of burn-out.

 

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en/of voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van Young Living gebruikt, die het helende effect versterkten. Tevens maak ik zelf ter plekke massageolie, helemaal afgestemd op jou. Deze olie wordt gemaakt op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk achter ons woonhuis, met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

ontspannings-thee
rust-en-onspanning-meditatie-en-massage