Ontspanningsmassage
voor rust en aandacht voor jezelf

Massage biedt totale ontspanning, met liefdevolle aandacht gegeven

Jezelf een moment van rust gunnen, een moment dat je even niets hoeft. Dat je alle aandacht en tijd hebt om de stilte en rust in jezelf te ervaren. Hierdoor schep je meer ruimte voor wat er op dat moment aandient en aandacht nodig heeft.

Alles wat zich aandient mag er ook gewoon zijn. Jij mag er helemaal zijn. Tijdens de massage laten we ook in stilte zijn wat er is.

ontspanningsmassage
raindrop-massage
olien

Ontspanningsmassage

Als je binnenkomt in de sfeervolle massageruimte, heb ik een heerlijk warm voetbad met magnesium voor je klaar staan. Als je comfortabel in de stoel zit, met je voeten in het voetbad, kunnen de spieren zich alvast wat ontspannen. Vervolgens droog ik je voeten en kun jij genieten van een heerlijke kop biologische thee of gezuiverd water.

Als jij zover bent kom je in een gemakkelijke houding op je buik op de massagetafel liggen.  Eerst masseer ik de achterkant van je benen, daarna de rug, schouders en nek. Dan draai je om en masseer ik je hoofd, nek, armen, benen en als laatste je voeten. Daarbij kun je heerlijk wegdromen bij rustgevende muziek.

In de massageruimte heerst een aangename temperatuur zodat je lichaam warm blijft. Bij deze massage worden de intuïtieve massage, energetische massage, klassieke massage en aromatherapie met elkaar geïntegreerd. Deze diep ontspannende massage zorgt ervoor dat de balans tussen lichaam en geest weer wordt hersteld, waardoor je energie weer kan stromen.

Ook kan ik een Chinese hoofdmassage integreren, ik voel wat er zich aan dient.

Wil je nog meer ontspanning?
Kies dan voor een massage mét lichaamspakking!

Lichaamspakkingen zijn een enorme toevoeging op de ontspanningsmassage omdat ze het lichaam zowel detoxen, voeden en nog meer laten relaxen.

Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. En dan, dat gevoel na afloop; als herboren!

Dit komt doordat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid maar ook in de diepere weefsels doordringen).

Als je kiest voor een massage mét pakking,  start deze met een ontspannende massage van 30 min. Vervolgens het scrubben van de rug met een zachte lichaamspeeling van Young Living, waardoor de huid gereinigd wordt en zo de pakking beter kan worden opgenomen. Na de peeling  wordt de pakking zorgvuldig op je rug aangebracht en met folie afgedekt. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met warme kompressen afgenomen. Tijdens de pakking ontvang je een massage voor hoofd, benen en/of voeten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende bodybutter.

Soorten pakkingen

Chocolade pakking:

Deze pakking zorgt voor een goede doorbloeding, helpt bij het verwijderen van ongewenst vet, werkt vocht afdrijvend, vitaliserend en afslankend. In de cacao zitten stoffen die het gelukshormoon endorfine produceren waardoor je je gelukzaliger gaat voelen. Gaat tevens het verouderingsproces tegen. Door de magnesium werkt het ontspannend op de spierspanning in het lichaam. Versterkt de bloedvaten en verbetert de doorbloeding. Ook geeft het zachtheid aan de huid.

Benoniet klei pakking:

Deze fluweelzachte superheld helpt je huid te zuiveren!

Deze bijzondere Bentoniet Klei is zijdezacht voor je huid. Maskers en pakkingen van Bentoniet Klei worden niet voor niets veelvuldig gebruikt om de huid te zuiveren. Hierdoor is het een doeltreffend middel om je huid te ondersteunen.

Het is niet voor niets dat Bentoniet Klei al duizenden jaren gebruikt wordt. Bentoniet Klei is één van de meest effectieve kleisoorten. Wanneer deze klei in aanraking komt met een vloeistof, verandert er iets in de samenstelling van de klei. Hierdoor ontstaat het vermogen de huid te zuiveren. Bentoniet Klei is dan ook een ware superheld als je de huid doeltreffend wilt reinigen.

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en/of voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van Young Living gebruikt die het helende effect versterken. Tijdens de massage maak ik ter plekke een massageolie die helemaal is afgestemd op jou. Deze olie wordt gemaakt op basis van amandelolie met essentiële oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bijkomen onder het genot van een biologische kruidenthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis, met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf schenken. Je bent het waard!

ontspannings-thee
rust-en-onspanning-meditatie-en-massage