Meditatieve ontspanningsmassage voor rust en ruimte in jezelf

Meditatie & Massage: geeft nog meer diepgang aan de massage

 Door een voetbadmeditatie geef je jezelf alvast wat meer ruimte om tot ontspanning te komen. Jezelf een moment van rust gunnen dat je even niets hoeft. Dat je alle aandacht en tijd hebt om de stilte en rust in jezelf te ervaren. Hierdoor schep je meer ruimte voor wat er zich op dat moment aandient en aandacht nodig heeft. Alles wat zich aandient mag er daarom ook gewoon zijn. Jij mag er helemaal zijn. Tijdens de massage laten we ook in stilte zijn wat er is.....

beenmassage-2
stiltemeditatie
olien

Meditatieve ontspanningsmassage.....met liefde en aandacht

Terwijl jij binnen komt in de sfeervolle ruimte, heb ik een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Als jij comfortabel in de stoel zit, beginnen we met ruimte te maken voor de ademhaling.

Tijdens het voetbad doen we samen een meditatie om zo jezelf alvast wat ruimte te geven voor meer aanwezig te zijn in je lichaam. Na de meditatie zitten we nog even in de stilte.......

Dan droog ik je voeten en kun je genieten van een kop biologische thee.

Als jij zover bent kom je in een gemakkelijke houding op je buik op de massagetafel liggen.  Eerst wordt de achterkant van de benen, rug en nek gemasseerd en daarna lig je op je rug en wordt het hoofd, nek, armen, benen en als laatste de voeten gemasseerd.

In de massageruimte heerst een aangename temperatuur, zodat je lichaam warm blijft. De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen zowel geest als lichaam steeds meer gaan ontspannen. Ook kan ik een chinese hoofdmassage integreren, ik voel wat er zich aan wil dienen.

De massage zal voornamelijk in stilte plaatsvinden, zodat je nog meer bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen.

 

 

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en/of voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van Young Living gebruikt, die het helende effect versterkten. Tevens maak ik zelf ter plekke massageolie, helemaal afgestemd op jou. Deze olie wordt gemaakt op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis, met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

ontspannings-thee
rust-en-onspanning-meditatie-en-massage