Ontspanningsmassage
voor rust en ruimte in jezelf

Massage biedt totale ontspanning met liefde en aandacht

We starten bij een 1.5 uurs massage een voetbad om jezelf alvast wat tot ontspanning te komen.
Mocht je willen, dan kan dit ook gecombineerd met een meditatie.

Jezelf een moment van rust gunnen, een moment dat je even niets hoeft. Dat je alle aandacht en tijd hebt om de stilte en rust in jezelf te ervaren. Hierdoor schep je meer ruimte voor wat er op dat moment aandient en aandacht nodig heeft.

Alles wat zich aandient mag er ook gewoon zijn. Jij mag er helemaal zijn. Tijdens de massage laten we ook in stilte zijn wat er is.

ontspanningsmassage
stiltemeditatie
olien

Ontspanningsmassage XL is echt even tijd voor jezelf

Als jij binnenkomt in onze sfeervolle massageruimte, heb ik al een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Als je comfortabel in de stoel zit, beginnen we met ruimte maken voor de ademhaling.

Tijdens het voetbad doen we samen een meditatie om zo jezelf alvast wat ruimte te geven om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Na de meditatie zitten we nog even in de stilte.

Vervolgens droog ik je voeten en kun jij genieten van een heerlijke kop biologische thee.

Als jij zover bent kom je in een gemakkelijke houding op je buik op de massagetafel liggen.  Eerst masseer ik de achterkant van je benen, je rug en je nek. Daarna lig je op je rug en masseer ik je hoofd, nek, armen, benen en als laatste masseer ik je voeten.

In de massageruimte heerst een aangename temperatuur zodat je lichaam warm blijft. De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen zowel lichaam als geest zich steeds meer gaan ontspannen. Ook kan ik een Chinese hoofdmassage integreren, ik voel wat er zich aan wil dienen.

De massage zal voornamelijk in stilte plaatsvinden, zodat je nog meer bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen.

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en/of voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van Young Living gebruikt die het helende effect versterken. Tijdens de massage maak ik ter plekke een massageolie die helemaal is afgestemd op jou. Deze olie wordt gemaakt op basis van amandelolie met essentiële oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bijkomen onder het genot van een biologische kruidenthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis, met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf schenken. Je bent het waard!

ontspannings-thee
rust-en-onspanning-meditatie-en-massage