Lomi Lomi Massage

Voor wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning en last van stress

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaïaanse generaties.

 

Net als bij een deep tissue massage worden tijdens de Lomi Lomi massage lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal deze massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

voetmassage2
home-ontspanningsmassage
ontspannings-thee

Hoe gaat de massage in zijn werk?

Anders dan bij de ontspanningsmassage is de Lomi Lomi een massage die met vloeiende bewegingen onophoudelijk achter elkaar door gaat.  Op een langzame en kalme manier wordt jouw hele lichaam op een stevige, maar rustige manier gemasseerd. Ik werk voornamelijk met mijn onderarmen, maar ook met mijn handen. Door deze diepe manier van aanraken, kan het lichaam tijdens de massage zich nog meer ontspannen.

Op mentaal gebied helpt een Lomi Lomi massage wanneer je last hebt van stress of een trauma. Op fysiek niveau helpt een Lomi Lomi massage bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.