Young Living etherische oliën

Energie van de natuur

Etherische oliën zijn de aromatische vloeistoffen die te vinden zijn in struiken, bloemen, bomen, heesters, harsen en zaden. Sommige mensen noemen deze oliën graag “de levende energie van de natuur” omdat ze unieke bestanddelen met een grote voordelen bevatten. Deze vloeistoffen worden doorgaans gewonnen door een stoomdistillatie proces of door middel van compressie.

 

Olie in zijn puurste vorm

De etherische oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit, biologisch verbouwd en bevatten geen chemische toevoegingen. Met weinig druppels kunnen al goede resultaten geboekt worden. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden bijvoorbeeld door te verdampen in een diffuser en aan te brengen op de huid.  Ze zijn zo ongelooflijk puur dat enkele oliën zelfs ingenomen kunnen worden.

De structuur van deze oliën zit zo in elkaar dat ze zeer snel kunnen doordringen in het lichaam. De ongelooflijke levenskracht in de oliën op deze manier snel verbinding maken met de menselijke cellen. Als ze op de huid gebruikt worden, op de voeten of ergens anders, dan kunnen de oliën binnen een paar minuten door het hele lichaam reizen.

 

Advies en verkoop

Voor advies, prijzen en bestellingen over de prachtige producten van Young Living kun je contact met mij opnemen.

Wat olie kan betekenen voor kinderen

Lavendel heeft een fris, zoet, bloemig aroma. Kan ondersteuning bieden  bij stress, ontspanning, verbranding en huidirritaties.

peppermint

Peppermint heeft een sterke, frisse muntgeur. Kan ondersteuning bieden bij spijsvertering en luchtwegen. Maar ook heerlijk om even je hoofd mee op te frissen door het te inhaleren.

thieves

Thieves heeft een sterk kaneelachtig en kruidig aroma. Deze blend heeft reinigende eigenschappen en kan ondersteuning bieden bij griep, keel- of kiespijn. En is tevens een fijn huishoudmiddel om op een natuurlijke manier schoon te maken.

lemon

Lemon heeft een sterke, schone, zuiverende citrusgeur. Kan ondersteuning bieden aan de darmen. Maar ook heerlijk in water of in salades.

panaway

Panaway heeft een verfrissend en verkwikkend aroma. Deze blend kan verlichting geven bij spierpijn na het sporten.

rc

RC: krachtige blend die ondersteunig kan bieden bij luchtwegen, hoest, verkoudheid en allergiën.

frankincense-essential-oil

Frankincense (wierook) heeft een warm, balsamiek en houtachtig aroma en kan ondersteunig bieden aan het versterken van het immunsysteem. Maar ook bij het verlichten van stress en om te helpen verminderen van te veel prikkels.

copaiba

Copaiba heeft een rijk opwekkend en houtachtig aroma en heeft een lange geschiedenis als pijnstiller bij pijn in gewrichten en maag. Oorspronkelijke genezers gebruikten traditioneel Copaiba om huid irritaties te verminderen en insectenbeten te kalmeren. 

purification

Purification heeft een fris aroma. Deze blend helpt bij het neutraliseren van geuren en kan tevens helpen bij jeuk van insectenbeten.

digize

Digize heeft een verfrissend en kruidig aroma. Deze blend kan ondersteuning bieden bij het spijverteringsstelsel, een opgeblazen gevoel en brandend maagzuur.

orange

Orange verfrissende, zoetige, citrusachtig aroma. Deze olie kan een positieve bui stimuleren, werkt zowel verkwikkend als kalmeren. Ideaal om jezelf in de ochtend een positieve boost te geven en in de avond je te laten ontspannen. Zeer fijne olie ook voor kinderen.

stress away

Stress away heeft een verleidelijke en zoet ontspannende geur. Deze blend is een veelzijdige olie en kan ondersteuning bieden bij stress, angst en mentale vermoeidheid.

NingXia-Red-1 foto

NingXia Red combineert de gojibes met 100% pure etherische oliën in een krachige melange van voedingsstoffen voor het hele lichaam.

raindropfoto 3

De Raindrop Techniek brengt kalmerende & energie gevende essentiële oliën samen.