Eindelijk uitgerust op vakantie door ontspanningsmassage

Ontspannen met vakantie door ontspanningsmassage

Deze week kwam er een nieuwe klant, die een extra lange massage wilde omdat ze deze zomer uitgerust op vakantie wilt kunnen gaan. Ze ervaart namelijk de laatste weken voor haar vakantie altijd veel stress en is dan gespannen haar koffers aan het inpakken. Als ze dan eindelijk op haar vakantiebestemming is, moet ze eerst een week bijkomen van alle opgelopen spanning. Dat vindt ze zonde van haar vakantie met haar gezin en daarom doet ze het deze zomer eens heel anders.

Die is slim bezig, dacht ik meteen, want dat hoor ik niet vaak.

 

“En daarom heb ik de komende weken alvast wat rustmomenten in gepland om zo mijn voornemen ook echt waar te maken”.

 

Terwijl haar voeten in een voetbad met magnesiumzout gleden, begon ze te praten:

Dat ze zich zo moe en emotioneel voelde de laatste tijd. Maar toen ik haar wat vragen hierover stelde, zei ze dat dat niet van de afgelopen weken was, maar al pratend zei ze dat dit eigenlijk al jaren aan de hand was.

 

  • Ze bleef de lat maar hoog leggen.
  • Het lukte haar maar niet om het rustiger aan te doen.
  • Ze is van beroep trainer & coach, dus ze weet wat werkt, maar zet het niet in voor haar zelf.

 

Terwijl ik haar aan het masseren was, wilde ze liever blijven praten dan stil zijn. Ze zei: '' ik vind de stilte, de rust zo moeilijk, want dan voel ik zoveel”… En dat is vaak waarom we ook zoveel DOEN. Omdat we dan het gevoel (denken) te hebben dat... het gevoel wel vanzelf weg ebt… En daarmee negeren we dus constant onze gevoelens.

Uitgerust op vakantie

Mensen die moeite hebben met voelen, zijn vaak juist heel gevoelig. Maar omdat er zoveel te voelen valt en we niet geleerd hebben wat er mee te doen, negeren we het liever.

 

  • Leef jij ook zo naar jouw vakantie toe?
  • Kijk je uit naar 'niets doen'?
  • Zie jij de vakantie als je grootste bron van oplaad-tijd?

 

Grote kans dat je in je leven te weinig ME-TIME hebt ingebouwd. Dat je te weinig tijd vrij maakt voor jezelf en je innerlijke wereld.

 

Wil jij ook ontspannen op vakantie?

Zorg dan dat je een aantal weken ervoor rustmomenten inplant. Ga wandelen, mediteren, naar de sauna of plan een paar keer een massage voor jezelf in.

Gun jezelf een moment van rust,

Je bent het waard!

Ontspanningsmassage:

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.

Meer info over massages >

Lees ook:

massage in de zomer

Een massage in de zomer? Mij niet gezien!

Een massage bij warm weer in de zomer? Mij niet gezien! Als het warm weer is, vraag je jezelf misschien af of het wel fijn is om dan gemasseerd te worden. Soms hebben we namelijk een zomer met veel tropische temperaturen.  Die warmte kan ons in de nacht nog behoorlijk wakker houden, en regelmatig baden…

Lees verder
wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

High Wellness voor ondernemers; het perfecte teamuitje

Heerlijk ontspannen teamoverleg buiten de deur voor ondernemers Drie ondernemende vrouwen. Teamoverleg buiten de deur. Anders dan anders. Ontspannen en productief. Ondernemen is topsport. Het vergt veel van lichaam en geest. Hierin maakt het niet uit of je zp’er bent of personeel hebt. Elke ondernemer heeft zo nu en dan behoefte aan rust. Veel ondernemers…

Lees verder
rust en stilte zorgen voor minder stress

Rust, even niks doen en stilte is de nieuwe luxe!

Rust, niks doen en stilte is de nieuwe luxe! Rust en stilte is toch alleen maar voor saaie mensen? In de huidige maatschappij lijkt het wel of het normaal is om het heel druk te hebben en dat je er ook nog een druk sociaal leven op na moet houden. De hele dag hebben we…

Lees verder

Anderen bezochten ook: