High Wellness massage in de polder

Wat is er nou leuker dan een hele middag een privé high wellness te hebben?

Samen met je moeder, zus, partner of met vriendinnen gezellig genieten van een heerlijke middag of avond, die in het teken staat van  welness, ontspanning en gezelligheid.

 

Ben jij op zoek naar:

  • Een fijne plek om volop te genieten van een bijzondere high tea
  • Uitgebreid de tijd om je te laten verwennen
  • Een heerlijk momentje van rust d.m.v een massage
  • Ongestoord kletsen en lachen op een sfeervolle locatie
ontspannings-lunch
ontspannings-thee
cadeabon-massage

Op een landelijke locatie en helemaal privé gaan jullie hier genieten van een high wellness massage. Je wordt hartelijk ontvangen in een sfeervolle ruimte met natuurlijke materialen. Onder het genot van een smoothie gaan jullie een badzout maken met de hoogwaardige oliën van Young Living. Deze wordt daarna gebruikt voor een voetenbadje en wat over is neem je mee naar huis.

 

Er komen verschillende zoete & hartige lekkernijen langs, die met liefde en aandacht zijn klaar gemaakt. Ook is er ruim voldoende biologische thee en soorten water of sap.

 

Als jullie uit gebubbeld zijn met de voetenbadjes en genoten hebben van de smoothie en de zoete hapjes worden jullie één voor één gemasseerd. Er is keuze uit een hoofd-, nek-, schouder-, rug- of voetmassage. Deze wordt in dezelfde ruimte gegeven, zodat iedereen in de ontspannen en gezellige sfeer blijft.

 

Na de massages worden er hartige hapjes geserveerd en soep met een broodje. Zo kunnen jullie 2-3 uur optimaal genieten van een verwenmoment, gezellig bijkletsen en aandacht hebben voor elkaar.

High Wellness op een unieke locatie
met liefde gegeven

Massage is een heerlijk cadeau voor jezelf of een ander!

Er wordt uiteraard rekening worden gehouden met dieetwensen, ook voor zwangere vrouwen geschikt. Geef je wensen door bij boeking.

 

Tip: geef dit arrangement cadeau aan je familie of vriendinnen.

 

Maximaal 4 personen i.v.m. de individuele massage naar keuze.

cadeabon-massage