Voel de magische leylijnen bij Hollands Welvaren

leylijnen lopen over het terrein van Hollands Welvaren

Het terrein van Hollands Welvaren en ons woonhuis waren voorheen van een basisschool. Dat was de basisschool waar onze zoon op school zat en daarom was ik doordeweeks dagelijks op het terrein te vinden. Terwijl ik daar in de middag op Gijs zat te wachten, op een boomstam, voelde ik altijd al een fijne energie. Mijn vriendin voelde hetzelfde en zij dacht direct aan een leylijn.

Wat zijn leylijnen?

Leylijnen lopen over de hele wereld en zijn rechte lijnen die verbonden worden door belangrijke plekken en gebouwen zoals kerken. Op plekken waar leylijnen elkaar kruisen ontstaan krachtige energievelden en helend en voelbaar zijn, net zoals de lijnen zelf. Leylijnen lopen boven de aarde dus je kunt letterlijk in een lijn zitten of staan. Als we kijken naar belangrijke gebouwen of wegen van vroeger is er vaak te zien dat ze op een leylijn zijn gebouwd.

Toen mijn vriendin en ik ons vermoeden op een dag bespraken met de toenmalige bewoonster vertelde zij dat dit inderdaad klopt dat er leylijnen lopen in de omgeving en dat er zelfs eentje over het terrein loopt. Deze leylijn kun je voelen in De Kapschuur en bij de ecologische eetbare tuin.

Ik zie ook regelmatig dat onze gasten de energie van de lijn kunnen voelen, dat ze heerlijk in de fijne energie zitten en verder niets hoeven. Ik zie ze dicht bij zichzelf zijn en opladen. Een fijn extraatje dat ons terrein dit aan ons geeft. Wij genieten er dagelijks van.

Leylijnen in de omgeving

De leylijn die over ons erf loopt staat in contact met ’t Stilte Kapelletje in Keins. Keins is een dorpje 5 kilometer van Hollands Welvaren vandaan en is zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf bij ons. In Keins kruisen meerdere leylijnen op de plek van de waterput, 132 om precies te zijn! Ook de Michaëlslijn loopt hier. Dit bij elkaar maakt dat dit het krachtigste leycentrum is van Nederland. Het water in deze put wordt ook beschouwd als heilzaam water en in en rondom het kapelletje kun je de liefdesenergie door je lichaam voelen stromen. Ook het kapelletje staat op een leylijn, dat kan ook bijna niet anders als je ziet hoeveel energielijnen daar op dat plekje stromen!

Rust en heling

Iedereen heeft op een bepaald punt in zijn leven behoefte aan rust en heling. In ons drukke leven, te midden van al onze verplichtingen, vergeten we vaak het belang van deze belangrijke tijd voor onszelf. Kostbare momenten van rust en reflectie waarin we onszelf kunnen helen. De heling kan iets van binnen zijn, maar het is ook prettig om hier ondersteuning in te krijgen.

Heb je pure stilte nodig of juist een meditatie om blokkades in je hoofd ’te helen’? Helpt de natuur jou of zijn de helende krachten van leylijnen wat je nodig hebt? Niet ieders lichaam en geest heeft hetzelfde nodig. Probeer eens van binnen te voelen waar jouw voorkeur ligt en kies daarvoor.

Bij Hollands Welvaren willen we jou bieden wat je nodig hebt om terug te komen in je pure zelf. Zoals ik net al noemde staat ons verblijf De Kapschuur op een leylijn en alles wat dit verblijf uitademt is rust. De inrichting is bewust heel eenvoudig en natuurlijk gehouden terwijl het er wel heel sfeervol is en knus aanvoelt, ook het weidse uitzicht door de grote ramen is zo fijn én dan als extra bonus de energie van de leylijn die duidelijk voelbaar is in het verblijf. Boek een losse behandeling of langer verblijf bij ons en ik zorg ervoor dat je met een lichter gevoel weggaat.

De rust en natuur helpt je om beslissingen te kunnen maken, dingen te kunnen verwerken of juist loslaten. Ook als je in je dagelijkse leven nergens tegenaan loopt is het fijn om zo nu en dan even uit te checken van alles en dat kun je perfect doen bij ons. Boek een overnachting en geniet van een fijne behandeling waar het allemaal om jou draait en plan ook een bezoekje aan het bijzonder krachtige dorpje Keins om de helende effecten van de leylijnen zelf eens te ervaren.

Wil jij ook de energie van een leylijn ervaren?

Onthoud altijd dat je te midden van je drukke leven, je het recht hebt om voor jezelf te kiezen, te groeien, te helen en te rusten. Bij ons ben je welkom voor tijd voor jezelf, onder de heldere sterren en boven de mystieke leylijnen. We zien je graag. Boek direct een verblijf

Inspiratie voor meer rust & stilte:
je leest er alles over in ons eigen magazine!

cover_magazine_hollands-welvaren

Bed & Breakfast nabij Kolhorn

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Breakfast accommodatie

Onze Bed & Breakfast is:

  • jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
  • genieten van de landelijke omgeving en de natuur
  • om de stilte en rust in jezelf te ervaren
  • extra ontspanning door middel van een massage, meditatie of stiltedag
  • alle zorgzame aandacht voor jou

Sfeerimpressie Molshoop B&B

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Sfeerimpressie Melkhuisje B&B

Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
bed-en-breakfast-melkhuisje-kolhorn

Sfeerimpressie Kapschuur B&B

bed and breakfast kolhorn
bed and breakfast kolhorn
bed and breakfast kolhorn

Meditatie Podcast

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

wellness cadeautips voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.