Veilig genieten in onze B&B

uitzicht vanuit de bed en wellness

De zomervakantie is voor de meesten alweer begonnen, maar toch zal dit jaar de vakantie er anders uitzien dan verwacht. De tripjes naar tropische bestemmingen zijn veelal gecanceld, maar dat betekend niet dat je nu de hele zomer thuis moet blijven. Er zijn zat alternatieven te bedenken om dicht bij huis toch het heerlijke vakantiegevoel te hebben! Zoals onze Bed&Wellness, die binnenkort open gaat. 

Half juni is Hollands Welvaren verhuisd naar een prachtige locatie in een monumentale boerderij van 160 jaar oud.

De boerderij met een Kapschuur en een Melkhuisje staan in Barsingerhorn (nabij Schagen) waar wij nu ook een B&B locatie hebben. Je hebt als gast de beschikking over een fijne kamer met een eigen douche, toilet en een privé tuintje. De perfecte plek om je even terug te trekken. Kies dit jaar in plaats van een vakantie in een warm land (waar je overdag op een overbevolkt strand ligt 😉 ) eens voor een weekendje self-care, een weekend waar het allemaal om jou draait. Het hele jaar ben je bezig om alle ballen hoog te houden, maar je mag gerust eens voor jezelf kiezen. Lekker een paar dagen waarin je zelf kiest wat je elke dag gaat doen, wanneer je dat gaat doen en hoe. Doe je lekker helemaal niets? Dan is dat prima.

Kom je bij ons zodat je zonder afleiding aan je boek kunt schrijven of vaart achter een project wilt zetten?

Dan ben je net zo welkom. Je hebt een privéhuisje tot je beschikking met eigen voorzieningen en een natuurlijke sfeer. Ook zorgen we ervoor dat jij je dag heerlijk kunt beginnen met een biologisch ontbijt dat wij met liefde vers voor je klaarmaken. We brengen het ontbijt op gewenst tijdstip bij je langs. Je kunt met mooi weer genieten van je ontbijt op je eigen privéterras, met uitzicht over de velden. Pak het ontbijt als moment van bezinning en voel waar je die dag zin in hebt, je bent vrij om te doen wat jij wilt. Het gaat om jouw genietmoment.

Rustgevende activiteiten tijdens jouw verblijf in onze B&B

Onze B&B bevindt zich op een landelijke, rustige locatie waar je heerlijk tot rust kan komen. Als je bij ons komt overnachten is het aan jou hoe jij je tijd wilt indelen. Je bent vrij om te doen wat je wilt, maar wij helpen je graag om je verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken. Je kunt gebruik maken van een fiets om de buurt te verkennen, fiets op je eigen tempo langs de kleine huisjes, de grote stolpboerderijen en de monumentale panden die Barsingerhorn rijk is. Of stap bij onze steiger in het bootje of kano en ga al dobberend op pad, luister naar het water wat rustgevend klinkt en het riet wat zachtjes heen en weer waait. Natuurlijk mag je ook op ons terrein blijven en gebruik maken van alle mooie plaatsen die ons terrein rijk is. Ga onder de grote boom in de schaduw zitten met een goed boek en vergeet de tijd of ga op de steiger zitten met je voeten in het verfrissende water en luister ondertussen naar mijn meditatie playlist . Je kunt ook een privé yogasessie bij mij doen, een meditatie volgen of extra genieten van een ontspannende massage. Een beetje extra liefde voor je geest en lichaam.

Waarom naar een B&B in Nederland?

Alle regels die er nu zijn maken het soms lastig om te bedenken wat je kunt doen, waar je heen kunt gaan en hoe je zo min mogelijk risico loopt op besmetting van het coronavirus. Je kunt daar best wat stress door ervaren, iets wat niet hoort bij het ultieme vakantiegevoel. Daarom raden wij aan om in Nederland te blijven en hier het vakantiegevoel op te zoeken. Je hoeft niet met onbekenden in een vliegtuig of transferbus naar je bestemming te zitten. Je kunt gewoon veilig met je eigen auto naar onze B&B komen en hier kun je alles te voet, op de fiets, met het bootje of met je eigen auto doen. Ook kun je hier iedereen verstaan, dus zal het niet voorkomen dat er iets verkeerd vertaald wordt en je zo per ongeluk meer risico loopt. Je bent al bekend met de corona regels die in Nederland gelden, in andere landen kunnen weer andere regels gelden waar jij als toerist misschien niet bekend mee bent.

Ook als er geen corona is, kunnen wij het van harte aanraden om vakantie in eigen land te houden.

Nederland kent zoveel mooie locaties waar Barsingerhorn er zeker één van is. Het heeft de charme van het platteland, zonder dat je het gevoel hebt ‘in the middle of nowhere’ te zitten. Het is er klein en overzichtelijk, maar er is genoeg om te bekijken en om van te genieten. En naast al deze tijdelijke redenen is het ook gewoon erg fijn dat je geen nieuwe taal hoeft te spreken of vertalen, dat je geen lange reistijd hebt en dat je waarschijnlijk ook minder ‘vakantiestress’ ervaart. Wil je meer weten over onze B&B, dan sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Voel je welkom

Wil jij ook ontspannen op vakantie in onze B&B?

Binnenkort openen we de deuren en ben jij van harte welkom! Boek direct overnachting

Inspiratie voor meer rust & stilte:
je leest er alles over in ons eigen magazine!

cover_magazine_hollands-welvaren

Bed & Breakfast nabij Kolhorn

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Breakfast accommodatie

Onze Bed & Breakfast is:

  • jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
  • genieten van de landelijke omgeving en de natuur
  • om de stilte en rust in jezelf te ervaren
  • extra ontspanning door middel van een massage, meditatie of stiltedag
  • alle zorgzame aandacht voor jou

Sfeerimpressie Molshoop B&B

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Sfeerimpressie Melkhuisje B&B

Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
bed-en-breakfast-melkhuisje-kolhorn

Sfeerimpressie Kapschuur B&B

bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten-3
bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten
bed and breakfast kolhorn

Meditatie Podcast

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

wellness cadeautips voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.