Heerlijk ontspannen teamoverleg buiten de deur voor ondernemers

wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

Drie ondernemende vrouwen. Teamoverleg buiten de deur. Anders dan anders. Ontspannen en productief.

Ondernemen is topsport. Het vergt veel van lichaam en geest. Hierin maakt het niet uit of je zp'er bent of personeel hebt. Elke ondernemer heeft zo nu en dan behoefte aan rust. Veel ondernemers doen veel alleen. En die hebben soms behoefte aan een sparringspartner. Een gelijkgestemde die meedenkt en waar je ideeën tegenaan kan houden. Zo ook drie eigenaressen van een pedicure salon.

Ze spreken elkaar maandelijks om bij te praten over hun vakgebied, maar nu wilden ze toch wel eens iets anders. Deze keer tijdens hun ondernemersoverleg wilden de dames zich zelf eens in de watten leggen. Als pedicures zijn ze altijd voor anderen bezig en daarom werd het hoog tijd om eens aan zich zelf te denken. Ze boekten een High Wellness om zo een hele middag in een ontspannen sfeer met een high tea elkaar te inspireren en nieuwe energie op te doen.

 

High tea in combinatie met Wellness

 

En zo kwamen ze op een stralende dag aan bij Hollands Welvaren. Ze werden hartelijk ontvangen in de bloementuin met een bosvruchten smoothie. Daarna namen de dames plaats in het sfeervolle tuinhuis om uitleg te krijgen over de workshop: “maak je eigen voetbadzout”. Ze gingen voortvarend aan de slag en tussen door konden de dames even lekker bij kletsen.

 

Tot ontspanning komen met een voetenbad

Toen het tuinhuis heerlijk rook naar alle gebruikte ingrediënten voor het zout, werden de voetbadjes neer gezet. Onder het genot van diverse soorten thee en water, konden de voeten alvast heerlijk tot rust komen in het voetbad.

Toen de voeten helemaal ontspannen waren, gingen de dames aan tafel voor de eerste ronde van de high tea. Een vers gemaakt soepje en de salade smaakte goed. Terwijl ze aan het smikkelen waren werd er uiteraard ook druk overlegd over de business.

 

Na een paar hartige en zoete rondes van de overheerlijke high tea, was het tijd voor de individuele massages. Ze bespraken wie er als eerste gemasseerd zou willen worden en wat voor massage ze prettig vonden. De badslippers werden aangetrokken om zo de eerste dame in een andere ruimte te ontvangen voor de individuele massage.

 

Terwijl de andere twee dames nog fijn aan het kletsen waren, kon degene op de massagetafel zich nu even heerlijk terug trekken om te genieten van de rust en een ontspannende massage. Na 20 minuten kon ook deze dame in alle rust bij komen en aanschuiven bij de anderen. Zo werden alle drie de dames heerlijk gemasseerd en hadden ze even een momentje voor hun zelf.

 

Energiek en vol inspiratie weer naar huis

Ze sloten het teamoverleg buiten de deur af met een etagiëre met prachtige lekkere zoete hapjes. Ze gingen voldaan en met vernieuwde energie naar huis.

 

Hoe fijn is het om zo op deze sfeervolle locatie je overleg te doen met andere ondernemers, jezelf te verwennen en heerlijk tot rust te komen.

 

Bij Hollandswelvaren wordt je heerlijk in de watten gelegd, is er alle tijd en aandacht en we zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Elke High Wellness gaat in overleg en is op maat gemaakt en we kunnen aan ieders eetwensen voldoen.

 

Wil jij ook in een fijne ontspannen sfeer een teamoverleg buiten de deur houden?

Hoe fijn is het om zo op deze sfeervolle locatie je overleg te doen met andere ondernemers, jezelf te verwennen en heerlijk tot rust te komen.

Laat de creatoeve energie maar stromen!

Ontspanningsmassage:

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.

Meer info over massages >

Lees ook:

massage in de zomer

Een massage in de zomer? Mij niet gezien!

Een massage bij warm weer in de zomer? Mij niet gezien! Als het warm weer is, vraag je jezelf misschien af of het wel fijn is om dan gemasseerd te worden. Soms hebben we namelijk een zomer met veel tropische temperaturen.  Die warmte kan ons in de nacht nog behoorlijk wakker houden, en regelmatig baden…

Lees verder
wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

High Wellness voor ondernemers; het perfecte teamuitje

Heerlijk ontspannen teamoverleg buiten de deur voor ondernemers Drie ondernemende vrouwen. Teamoverleg buiten de deur. Anders dan anders. Ontspannen en productief. Ondernemen is topsport. Het vergt veel van lichaam en geest. Hierin maakt het niet uit of je zp’er bent of personeel hebt. Elke ondernemer heeft zo nu en dan behoefte aan rust. Veel ondernemers…

Lees verder
rust en stilte zorgen voor minder stress

Rust, even niks doen en stilte is de nieuwe luxe!

Rust, niks doen en stilte is de nieuwe luxe! Rust en stilte is toch alleen maar voor saaie mensen? In de huidige maatschappij lijkt het wel of het normaal is om het heel druk te hebben en dat je er ook nog een druk sociaal leven op na moet houden. De hele dag hebben we…

Lees verder

Anderen bezochten ook:

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.