High Wellness voor ondernemers; het perfecte teamuitje

wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

Drie ondernemende vrouwen. Teamoverleg buiten de deur. Anders dan anders. Ontspannen en productief.

Ondernemen is topsport. Het vergt veel van lichaam en geest. Hierin maakt het niet uit of je zp’er bent of personeel hebt. Elke ondernemer heeft zo nu en dan behoefte aan rust. Veel ondernemers doen veel alleen. En die hebben soms behoefte aan een sparringspartner. Een gelijkgestemde die meedenkt en waar je ideeën tegenaan kan houden. Zo ook drie eigenaressen van een pedicure salon.

Ze spreken elkaar maandelijks om bij te praten over hun vakgebied, maar nu wilden ze toch wel eens iets anders. Deze keer tijdens hun ondernemersoverleg wilden de dames zich zelf eens in de watten leggen. Als pedicures zijn ze altijd voor anderen bezig en daarom werd het hoog tijd om eens aan zich zelf te denken. Ze boekten een High Wellness om zo een hele middag in een ontspannen sfeer met een high tea elkaar te inspireren en nieuwe energie op te doen.

High tea in combinatie met Wellness

En zo kwamen ze op een stralende dag aan bij Hollands Welvaren. Ze werden hartelijk ontvangen in de bloementuin met een bosvruchten smoothie. Daarna namen de dames plaats in het sfeervolle tuinhuis om uitleg te krijgen over de workshop: “maak je eigen voetbadzout”. Ze gingen voortvarend aan de slag en tussen door konden de dames even lekker bij kletsen.

Tot ontspanning komen met een voetenbad

Toen het tuinhuis heerlijk rook naar alle gebruikte ingrediënten voor het zout, werden de voetbadjes neer gezet. Onder het genot van diverse soorten thee en water, konden de voeten alvast heerlijk tot rust komen in het voetbad.

Toen de voeten helemaal ontspannen waren, gingen de dames aan tafel voor de eerste ronde van de high tea. Een vers gemaakt soepje en de salade smaakte goed. Terwijl ze aan het smikkelen waren werd er uiteraard ook druk overlegd over de business.

Na een paar hartige en zoete rondes van de overheerlijke high tea, was het tijd voor de individuele massages. Ze bespraken wie er als eerste gemasseerd zou willen worden en wat voor massage ze prettig vonden. De badslippers werden aangetrokken om zo de eerste dame in een andere ruimte te ontvangen voor de individuele massage.

Terwijl de andere twee dames nog fijn aan het kletsen waren, kon degene op de massagetafel zich nu even heerlijk terug trekken om te genieten van de rust en een ontspannende massage. Na 20 minuten kon ook deze dame in alle rust bij komen en aanschuiven bij de anderen. Zo werden alle drie de dames heerlijk gemasseerd en hadden ze even een momentje voor hun zelf.

Energiek en vol inspiratie weer naar huis

Ze sloten het teamoverleg buiten de deur af met een etagiëre met prachtige lekkere zoete hapjes. Ze gingen voldaan en met vernieuwde energie naar huis.

Hoe fijn is het om zo op deze sfeervolle locatie je overleg te doen met andere ondernemers, jezelf te verwennen en heerlijk tot rust te komen.

Bij Hollandswelvaren wordt je heerlijk in de watten gelegd, is er alle tijd en aandacht en we zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Elke High Wellness gaat in overleg en is op maat gemaakt en we kunnen aan ieders eetwensen voldoen.

Wil jij ook in een fijne ontspannen sfeer een teamoverleg buiten de deur houden?

Hoe fijn is het om zo op deze sfeervolle locatie je overleg te doen met andere ondernemers, jezelf te verwennen en heerlijk tot rust te komen.

Laat de creatieve energie maar stromen! Boek direct een High Wellness

Inspiratie voor meer rust & stilte:
je leest er alles over in ons eigen magazine!

cover_magazine_hollands-welvaren

Bed & Breakfast nabij Kolhorn

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Breakfast accommodatie

Onze Bed & Breakfast is:

  • jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
  • genieten van de landelijke omgeving en de natuur
  • om de stilte en rust in jezelf te ervaren
  • extra ontspanning door middel van een massage, meditatie of stiltedag
  • alle zorgzame aandacht voor jou

Sfeerimpressie Molshoop B&B

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Sfeerimpressie Melkhuisje B&B

Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
bed-en-breakfast-melkhuisje-kolhorn

Sfeerimpressie Kapschuur B&B

bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten-3
bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten
bed and breakfast kolhorn

Meditatie Podcast

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

wellness cadeautips voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.