B&B Hollands Welvaren; daar vaar je wel bij

headerafbeelding_nhd-artikel

De voordelen van duurzame, ecologische en biologische producten voor jou als gast.

Wanneer heb jij voor het laatst tijd voor jezelf genomen? Van de week nog of is het alweer veel langer terug? Tijd voor jezelf is onzettend belangrijk. Even terug bij de basis, bij wie jij bent en wat je voelt. Bij Hollands Welvaren zijn we niet niet alleen een Bed & Breakfast, maar kun je ook kiezen voor een (privé) retreat of ontspannen massage, of een fijne combinatie. Weet je bijvoorbeeld dat we alleen duurzame, ecologische en biologische producten gebruiken? Alle reden dus om bij Hollands Welvaren in te checken; ik ontvang je graag als gast voor een tijd van volledige ontspanning. Een uur of een weekend? Je bent welkom.

Ultieme ontspanning

Voor mij is het van groot belang dat de producten en ingrediënten die wij gebruiken bij Hollands Welvaren duurzaam, ecologisch en biologisch zijn. Deze bewustheid zit er al van jongs af aan in, op mijn vijftiende was ik al bezig met dierproefvrije cosmetica. Dieren hoeven niet te lijden voor mijn uiterlijk. Vervolgens integreerden bovenstaande waarden steeds meer in mijn hele leven, het bleef niet alleen bij diervriendelijke make-up, mijn gezin ging hier ook in mee. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, om te denken aan alles om ons heen. Dit heb ik ook meenomen tijdens de start van mijn massagepraktijk. Sinds twee jaar hebben we ook de B&B en ook daar zijn deze kernwaarden aanwezig. Ik vind het belangrijk dat mijn gasten zichzelf een moment van rust gunnen. Ultieme ontspanning. En dat is extra fijn als je weet dat er voor de producten die er gebruikt worden geen mensen, dieren of natuur geleden hebben.

Ecologische septic tank

De natuur speelt een grote rol in mijn leven. Ik houd van de natuur en de prachtige omgeving waarin wij leven. Het positieve effect dat de natuur op ons kan hebben en wat de natuur ons schenkt. Daarom hebben wij bij Hollands Welvaren een septic tank die niet geleegd hoeft te worden sinds we gebruik maken van ecologische producten. We hebben zelfs ecologische wasmiddelen voor het wassen van badlakens en beddengoed. Bij ons gaan duurzaam, biologisch en ecologisch hand in hand. Het komt er vooral op neer dat we in onze moestuin geen gebruik maken van pesticiden en geen chemische producten gebruiken om bijvoorbeeld de B&B huisjes te reinigen. Een natuurlijke en gezonde verzorging van onze moestuin en alles wat hier groeit levert een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit, er worden minder broeikassen uitgestoten en ons afval wordt vaak hergebruikt. Bijvoorbeeld als mest. Hiermee beperken wij ons voetafdruk op aarde.

Gezonder verblijf

Voor jou als gast heeft het niet alleen als voordeel dat je een belangrijke bijdrage levert aan het milieu; indirect werk jij door biologisch te eten ook mee aan het dierenwelzijn. Biologisch vlees komt van dieren die een beter leven hebben gehad en meestal ook minder medicijnen hebben gehad. En wist je dat sommige biologische producten een gezondere voedingswaarde hebben? Zo bevatten we vaak meer omega 3 en dat kan onder meer de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Een win-win situatie dus! Jij geniet als gast van een heerlijk en ontspannen verblijf, terwijl je gezond(er) eet en ook nog een bijdrage levert aan het milieu. Top!

Verwen jezelf met ontspannen

Wat denk je van een Bed & Massage arrangement of een Bed & High Wellness? Door het boeken van jouw verblijf en/of arrangement ondersteun je indirect ook nog eens het milieu.

Klik hier voor meer informatie over de accommodatie en onze ontspannen arrangementen. Combineer jouw welverdiende rust met een heerlijke wellness beleving. Boek direct jouw verblijf

Inspiratie voor meer rust & stilte:
je leest er alles over in ons eigen magazine!

cover_magazine_hollands-welvaren

Bed & Breakfast nabij Kolhorn

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Breakfast accommodatie

Onze Bed & Breakfast is:

  • jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
  • genieten van de landelijke omgeving en de natuur
  • om de stilte en rust in jezelf te ervaren
  • extra ontspanning door middel van een massage, meditatie of stiltedag
  • alle zorgzame aandacht voor jou

Sfeerimpressie Molshoop B&B

Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn
Molshoop - Bed & Breakfast - Kolhorn

Sfeerimpressie Melkhuisje B&B

Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
Melkhuisje - Bed & Breakfast - Kolhorn
bed-en-breakfast-melkhuisje-kolhorn

Sfeerimpressie Kapschuur B&B

bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten-3
bb-boerenverblijf-kapschuur-landelijk-overnachten
bed and breakfast kolhorn

Meditatie Podcast

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

wellness cadeautips voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.