Bed & Wellness

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van onze landelijke Bed & Wellness accomodatie

Even heerlijk relaxed er tussenuit

Onze Bed&Wellness is er voor...

jezelf een moment gunnen dat je even een paar dagen niets hoeft
om de stilte en rust in jezelf te ervaren
alle zorgzame aandacht voor jou

FotovanDana-LR-0270

Welkom bij de Bed&Wellness van Hollandswelvaren

Hollandswelvaren bed&wellness is gelegen in het noordelijke groene hart van Noord-Holand.

Op een fijne, rustige plek, geheel losstaand van het woonhuis hebben we onze bed&breakfast. Het is geschikt voor 2-4 personen. Het zijn twee natuurhuisjes helemaal voor jullie zelf, met ook een eigen douche, toilet en eigen terras. Op het terras heb je een prachtig weids uitzicht over de landerijen.

Onze B&B is ingericht met zoveel mogelijk natuurlijke en materialen in landelijke stijl. Elke ochtend verzorgen we een uitgebreid verwenontbijt met verse, biologische en streekproducten.

Onze privé-wellness nodigt je uit om samen te relaxen en als kers op de taart verzorgen wij persoonlijk diverse ontspanningsmassages met etherische oliën, zodat jij je helemaal herboren voelt.

Wij willen onze gasten met liefde in de watten leggen, zodat ze kunnen ontspannen, op adem kunnen komen en alle ruimte voelen om uiteindelijk steeds meer rust te vinden, zodat ze weer met energie en inspiratie naar huis gaan.

Dat kan door bij ons te komen slapen, te genieten van een dagje High-wellness of door het beleven van een massage.

Wij beschikken over een ruime gratis privé parkeergelegheid

In onze tuin zijn er meerdere gezellige zithoekjes en kan je bij mooi weer een idyllisch tochtje maken met onze 3-persoonskano. Die achter de B&B voor je klaar ligt aan de aanlegsteiger.

wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

Bed & Massage arrangement

 • Slapen, genieten in combinatie met een zalige ontspanningsmassage:
 • 2 overnachtingen in een van onze comfortabele kamers
 • Welkomstdrankje van het huis
 • 2  ochtenden heerlijk uitgebreid biologisch verwenontbijt met verse- en streekprodukten
 • Een zalige ontspanningsmassage van 120 minuten per persoon

Het Melkhuisje

Het Melkhuisje heeft een zitkamer en keukentje in landelijke stijl met veel natuurlijke materialen. Via de openslaande deuren kunt u heerlijk vertoeven op jullie privéterras om zo uit te kijken over het water en de landerijen. en een eigen een aparte zithoek om zalig samen te relaxen. Het Melkhuisje heeft een badkamer met een douche, voorzien van ecologische doucheprodukten, een toilet en een wastafel. In de keuken staat een koelkast, een koffieapparaat en een waterkoker. Alles binnen handbereik om zo lekker te genieten van een kopje biologische koffie of thee. Er is gratis WIFI in de kamer.

Deze kamer heeft de mogelijkheid om zowel beneden op de luxe slaapbank te slapen als op de bovenverdieping. Mocht men in de nacht naar het toilet moeten, is beneden slapen aan te raden. Boven is een groot, sfeervol bed waar men genieten van de welverdiende rust. En een eigen een aparte zithoek om een boek te lezen of om zalig samen te relaxen met uitzicht op de Westfriese omringdijk. Er kan op deze verdieping ook nog een opklapbaar bed worden toegevoegd, mocht dit nodig zijn.

FotovanDana-LR-0116
FotovanDana-LR-0217
FotovanDana-LR-0149

De Kapschuur

De Kapschuur heeft een grote, ruime  benedenverdieping, maar liefst 45 m2. Het heeft een zitgedeelte en keukentje met aan de grote wand allemaal zeegras, wat een rustiek gevoel geeft. Echt een unieke belevenis om daar te vertoeven.  Via de glazen buitendeur kunt u heerlijk vertoeven op jullie privéterras om zo uit te kijken over het water en de landerijen. De Kapschuur heeft een eenvoudige douche, voorzien van ecologische doucheprodukten, en een toilet. In de keuken staat een koelkast, een koffieapparaat en een waterkoker. Alles binnen handbereik om zo lekker te genieten van een kopje biologische koffie of thee. Er is gratis WIFI in de kamer.

Deze kamer heeft de mogelijkheid om zowel beneden op de luxe slaapbank te slapen als op de bovenverdieping. Mocht men in de nacht naar het toilet moeten, is beneden slapen aan te raden. Boven op de vide van de Kapschuur staat een knus en sfeervol bed waar men genieten van de welverdiende rust. Met uitzicht uit een leuke raampje op de ecologische bloementuin. Er kan beneden altijd ook nog een opklapbaar bed worden toegevoegd, mocht dit nodig zijn.

Weetjes

 • Een heerlijk biologisch verwenontbijt is altijd inbegrepen in onze kamerprijs. Het ontbijt wordt naar de kamer gebracht op gewenste tijdstip.
 • In de tuin kan je genieten verschillende gezellige zithoekjes in de tuin waar je met zijn tweetjes kan relaxen
 • In het water kan men in overleg kanoën
 • In overleg kan men fietsen lenen
 • Inchecken kan in overleg vooraf
 • Kinderen zijn van harte welkom, mits ze van de rust houden, dus graag in overleg.
 • Huisdieren zijn helaas niet toegelaten in onze B&B.
 • In onze B&B mag er niet gerookt worden, ook graag niet op het terras.
 • In onze arrangementen vind je leuke tips en ideeën voor je verblijf.

 

Wil je je verblijf graag combineren met restorative yoga, een meditatie of een ontspannende wellness massage? Dat kan natuurlijk altijd!

Een ecotuin in aanleg: om van te genieten en om van te proeven...

Onze ecotuin zijn we aan het aanleggen volgens de principes van de permacultuur en wordt volgens diezelfde principes onderhouden. Er wordt een ecosysteem gecreeërd met daarin een gesloten kringloop waarbinnen de natuurlijke grondstoffen zo veel mogelijk worden gebruikt en herbruikt.

Er zijn 3 ethische principes van de permacultuur: zorg voor de aarde, zorg voor de mens, en deel de weelde.

FotovanDana-LR-0133

Om jullie een zo gezond mogelijk slaapcomfort te bieden hebben we zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt in onze B&B.

Het bed- en badlinnen is van 100% bio-katoen, de dekbedden zijn gevuld met zuivere schapenwol.

Gewoon zalig om onder deze dekbedden te slapen!

Voor ons is dit een droomplek, een mooie wens die is uitgekomen: wonen en werken in de natuur.
Precies omdat het hier zòoo mooi , zo stil en vol natuur is, konden en wilden we niet anders dan dit ook ten volle te respecteren.
We doen dit op verschillende manieren en op verscheidene terreinen.
Zowel binnen als buiten het huis gebruiken we enkel en alleen ecologisch verantwoorde producten.

Het ontstaan

Hollandswelvaren is ontstaan vanuit Martine haar massagepraktijk, waar het allemaal mee begonnen is zo’n 13 jaar geleden. Daarnaast gaf ze ook al kinderyoga en kindermeditaties, maar dat is in der loop der tijd mee gegroeid naar de volwassen varianten. Met Martines werkervaring en opleiding als gastvrouw in de horeca en onze eigen reislust voor mooie plekjes zijn onze zaadjes voor onze b&b gelegd,

Onze relax-B&B beschikt over 2 verschillende verblijfplaatsen: we hebben de "Kapschuurr" en "het Melkhuisje". Beide zijn voorzien van een keukentje, een zitgedeelte en eigen toilet en douche op de begane grond. En tevens een zolder met  met een 2 persoonsbed. Ook kan er beneden geslapen worden op een luxe bedbank met lattenbodem.  Zo kan je met al wie je lief is komen relaxen in onze B&B!

stiltewandeling zon

Warme groet, graag tot ziens

MASSAGES

MEDITATIES