Adem het leven in met een verbonden ademsessie

Je bent zoals je ademt

Verbonden ademsessie

Door de verbonden ademhaling kunnen vastgezette sensaties – zoals spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – vrij komen en integreren. Een ademsessie werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je maakt een reis naar binnen en gaat voelen en ervaren in plaats van denken. Je komt in een staat van zijn waarin alles kan gaan stromen.

Alles wat we bewust of onbewust meemaken slaan we op in het lichaam. Je kunt je lichaam zien als een archiefkast van alles wat je meemaakt. Van nature trekken we weg van pijnlijke gebeurtenissen. Zo kunnen we ook wegtrekken uit delen van ons eigen lichaam, óók met de adem. Je kunt dan letterlijk je adem in gaan houden of oppervlakkig aan ademen. Je kunt de adem zien als een directe spiegel van je lichaam. De adem reageert namelijk direct op wat jij ervaart. Het weerspiegelt jouw innerlijke bewuste én onbewuste beleving. Dat maakt de adem een prachtige ingang om in te checken bij jezelf, in alle laagjes.

Bewust verbonden ademen, klank maken en eventueel bewegen kan je helpen om toe te laten. Om nu te blijven bij wat er zich aan dient. En dit keer niet weg te hoeven treden uit je lichaam. Niet te hoeven bevriezen of blokkeren in onze adem en levensenergie, maar nu juist te verzachten en te integreren. Met de adem als anker.

ademsessie

Waarom de verbonden adem?

Als je regelmatig verbonden ademt, in een sessie of zelf thuis, kan de adem weer voluit en vrij stromen. Dit creëert ruimte en ontspanning in het lichaam, hoofd en in het hart. Er ontstaat een groter gevoel van vrijheid en vertrouwen. Je zult merken dat je meer aanwezig bent in het hier en nu. Het brengt inzicht, helderheid en diep contact met jezelf. Bovendien wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam gestimuleerd. Hierdoor kun je meer energie en vitaliteit ervaren.

Hoe ziet een ademsessie er precies uit?

Een ademsessie bestaat uit drie fases: een voorgesprekje, het bewust verbonden ademen en de rustfase. Een sessie duurt ongeveer 1 uur. In het voorgesprekje onderzoeken we samen wat er speelt en waar jouw verlangens en behoeftes liggen. Tijdens de ademsessie lig je op een zacht matras en ga je bewust verbonden ademen. Ik begeleid je om naar dit adempatroon te komen. Verder zal ik begeleiden met instructies, affirmaties, aanrakingen en ondersteunende muziek om jouw adempatroon verder uit te nodigen om te openen en verruimen. Hierna volgt de rustfase. In deze fase kun je in alle rust opmerken wat je lichaam wilt loslaten, welke inzichten er eventueel op komen. Je systeem zal vanzelf integreren wat er in jou in beweging is gebracht.

Ademwerk is iets voor jou als je.

  • behoefte hebt aan meer ademruimte, zowel in je lichaam als in je hoofd en hart
  • vastzittende spanningen en emoties wil (door)voelen en loslaten
  • het zelfhelend vermogen van het lichaam wil stimuleren
  • het contact met je behoeftes en verlangens wil versterken
  • meer wil leven vanuit je authentieke zelf en jouw waarheid
  • behoefte hebt aan meer inzicht en helderheid in je triggers en patronen
regie-over-je-eigen-leven-in-een-hectische-wereld
kadobon_hollands-welvaren

Een wellnessbon is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid

Ben je op zoek naar een leuk, ontspannend, persoonlijk en origineel cadeau?

Verras iemand eens op een andere manier!

Je kiest een cadeaubon met een beleving, zoals een massage of een retreat, of bepaald bedrag naar keuze. De bon wordt in stijl ingepakt.