Rugmassage: Weldaad voor je rug

Zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben.

Bij deze massage worden nek, schouders, rug en hoofd gemasseerd. Deze massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben of voor mensen met rugklachten. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid, stijfheid en stress.  

hoofdmassage-2
home-ontspanningsmassage
ontspannings-thee

De weldaad voor de rug:

 

Een rugmassage vermindert spierspanningen en stijfheid in de rug en geeft een ontspannen gevoel. Veel mensen ervaren spanningsklachten in de rug. Door een verkeerde houding, veel zittend werken en het uitvoeren van zwaar lichamelijk werk kan de rug overbelast raken. Vaak voelt men zelf al dat er ‘knopen’ zitten in bepaalde delen van de spieren. Deze verhardingen zorgen er voor dat de spier niet meer soepel kan bewegen en leiden vaak tot pijn in delen van het lichaam waar verbindingen met andere spieren zitten.

Tijdens de rugmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak verzorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg. Zowel de gehele rug, als de nek, de schouders en het hoofd worden tijdens deze massage mee genomen. En er wordt altijd af gesloten met een voetmassage om de energie weer omlaag te brengen. En ook de voeten nog wat extra aandacht te geven.

Soms kan het zijn dat je na de rugmassage een soort beurs gevoel in de rug krijgt. Dit komt omdat de massage veel in werking zet. Dit gevoel trekt vanzelf weg en daarna zal de rug zeer ontspannen aanvoelen.

Deze massage vraagt vaak wel om meerdere behandelingen, wil je je lekkerder in je lijf voelen. Daarom is "de weldaad voor de rug" alleen in een traject van 6 behandelingen te verkrijgen.  We kijken samen naar de frequentie van de 6 behandelingen, voor een optimaal resultaat.

Als je interesse hebt in deze behandeling kunnen we een gratis kennismakingsgesprek inplannen met aansluitend een voetmassage.