Alle aandacht en tijd voor jou!

VIP Massage

Een VIP arrangement is uniek cadeau vvor jezelf en elkaar!

Kom samen naar Hollands welvaren! Met zijn tweeën de tijd nemen voor ontspanning en rust. Lekker samen genieten! Door samen te genieten hebben jullie weer even helemaal aandacht voor jezelf en elkaar. Je samen laten ontspannen en masseren is elkaar de tijd gunnen dat je even niets hoeft. Alle aandacht om de stilte en rust in jullie zelf te ervaren. 

 

Het VIP arrangement voor 2 personen duurt in totaal 4.5 uur.

rust-en-onspanning-meditatie-en-massage
ontspannings-thee
genieten-van-stilte

Hoe ziet de VIP behandeling eruit?

Jullie beginnen bij binnenkomst met een huisgemaakte smoothie en geniet ondertussen van het ontspannende voetenbad met etherische oliën. Daarna kunnen jullie uitgebreid de tijd nemen om tot rust te komen onder het genot van verse biologische thee en vers- en gedroogd fruit. We bespreken wie er als eerste gemasseerd gaat worden.

Als een van jullie behandeld wordt, kan de ander heerlijk relaxen op een fijne stoel in de behandelruimte. Onder het genot van biologische thee en gefilterd water, kan men een boek of tijdschrift gaan lezen of heerlijk even een moment van onthaasten en ontprikkelen nemen.

Algehele lichaamsmassage

Na het heerlijke voetenbad komt de eerste persoon in een gemakkelijke houding te liggen op een verwarmde massagetafel.  In de massageruimte heerst een aangename sfeer en temperatuur, zodat je lichaam warm blijft. Er is uitgebreid de tijd voor een algehele lichaamsmassage van ruim een uur.  De massage zal voornamelijk zonder conversatie plaatsvinden, zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Er is ontspannende muziek aanwezig.  De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen de spieren zich steeds meer gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding  en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd.

 

In alle rust bijkomen

Na de massage krijg je uitgebreid de tijd om de massage op je in te laten werken, na te liggen en in alle rust bij te komen. Er staat een glas gefilterd water en een biologische kruidenthee voor je klaar, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt. Ook kun je nog genieten van wat vers en gedroogd fruit.

Dan is er een pauze van een half uur en kunnen jullie samen zijn en genieten van wat kleine hapjes.

 

Na het half uur wordt er gewisseld en kan de ene persoon nog heerlijk nagenieten op de relaxzolder terwijl de ander wordt gemasseerd.

Na de beide massages kan men weer de tijd nemen om rustig bij te komen en kan men nagenieten en samen zijn onder het genot van een heerlijke huisgemaakte biologische soep van het seizoen samen met wat kleine hapjes.

voetmassage3
raindropmassage
hoofdmassage-2

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën gebruikt, die het helende effect versterken.  Er wordt uitsluitend gewerkt met oliën van Young Living. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

In de sfeervolle praktijk (met eigen entree) naast het woonhuis,  is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Uiteraard is dit VIP-arrangement ook voor 1 persoon te reserveren: heerlijk alle tijd voor jezelf, geniet met al je zintuigen!

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn.
Het is aandacht aan jezelf te schenken.
Je bent het waard!

voetenbad
olien