"Dankbaar dat ik ontspanning en rust mag bieden, elke keer weer"

Over Martine Dol

Haar missie is om jou met liefdevolle aandacht, een heerlijk moment van ontspanning te geven, zodat je in alle rust de deur uit loopt. Martine wil volwassen en kinderen uit de drukte en hectiek van de dag halen. Door de vele prikkels die iedereen dagelijks binnen krijgt, is het heerlijk voor lichaam en geest om even te resetten. Even niets te hoeven, helemaal een moment voor jou... een moment van rust.

 

Dit doet Martine via diverse vormen van massage, aromatherapie, essentiële oliën, stilte en meditatie.

 

Opleidingen en werkervaring

Na een opleiding in de horeca, heeft Martine Dol Sociaal Pedagogisch Werk en daarna Maatschappelijk Werk gestudeerd. Zij heeft altijd werk gehad waarbij ze haar dienstbaarheid en zorgzaamheid kon inzetten. Martine kwam er steeds meer achter dat haar passie vooral ligt in het bieden van ontspanning van lichaam en geest. Daardoor heeft zij zich de afgelopen 15 jaar ook verdiept in mindfulness, meditatie, yoga, verschillende massagetechnieken, aromatherapie, holistic pulsing en de heppiemassage voor kinderen.

 

Verder vind Martine het belangrijk en leuk om zichzelf te blijven inspireren en ontwikkelen, daardoor volgt zij regelmatig trainingen en cursussen op mijn vakgebied. Zo heb ik vorig jaar een opleiding tot meditatiedocent afgerond, volgens de leer van Deepak Chopra. Daar volg ik nu nog steeds een  intervisietraject van.

"Zo fijn om tijdens een meditatieles helemaal niets te moeten en zoveel rust te ervaren."

~Birgit~

MEDITATIE PODCAST

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!