Luxe massages met optimale aandacht

Massage is een heerlijk cadeau voor jezelf!

Massage zorgt voor ontspanning en heling van lichaam en geest

Jezelf laten masseren is...

  • jezelf een moment gunnen dat je even niets hoeft
  • alle aandacht om de stilte
  • rust in jezelf te ervaren
  • ondersteuning in balans tussen lichaam en geest

 

Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren, maar zal ook de geest zich gaan ontspannen. Je gedachten komen daardoor steeds meer tot rust.

MASSAGES

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van zeer hoge kwaliteit gebruikt, die het helende effect versterkten. Ik werk uitsluitend met oliën van Young Living Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiele oliën van Young Living.

 

Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, gemberthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterk je een behandeling, waardoor je een optimaal effect bereikt.

 

In de sfeervolle praktijk naast ons woonhuis, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.