Klantervaring:

De High Wellness box; de wellness beleving, maar dan thuis.

De High Wellness box een wellness beleving maar dan thuis

Helaas mag Hollands Welvaren nog steeds niet open vanwege corona. Martine mag geen massages meer geven, geen behandelingen doen en geen momentjes van rust en ontspanning creëren voor haar klanten. Gelukkig heeft ze hier iets op gevonden zodat we nu niet allemaal aan onszelf voorbij rennen! De High Wellness box.

Een box vol heerlijke producten die je nodig hebt om de ontspannen, fijne wellness ervaring te beleven, maar dan gewoon thuis. Helemaal coronaproof dus. Ik denk dat ik mij gelukkig mag noemen dat ik de teksten voor Martine schrijf. Ik mocht namelijk de High Wellness box uitproberen zodat de teksten helemaal kloppen.

Haar man komt de box op een ochtend bij mij bezorgen, ik ben super benieuwd naar alles wat er in zit. Zodra ik de deur dicht doe loop ik meteen de kamer in om de doos open te maken. Goud met wit gestreept vloeipapier maakt dat het pakketje echt als een cadeau voelt.  Ik haal het vloeipapier voorzichtig aan de kant en zie allemaal kleine potjes, doosjes en zakjes tevoorschijn komen.

high-wellness-box-voor-thuis-parallax-6

Neem tijd voor jezelf met de High Wellness box

‘Ik mag alle tijd nemen’ staat er op het kaartje wat ik als eerst  in mijn handen heb. En het is waar. Ik mag alle tijd nemen die ik nodig heb om te zorgen voor mezelf. Nu moet ik toegeven dat ik als moeder van twee kleine kindjes niet altijd de prioriteit heb bij tijd voor mezelf. Want naast de kindjes heb ik mijn eigen bedrijf, mijn man heeft ook een bedrijf en natuurlijk het huishouden en alles wat er in het dagelijks lev... STOP.  Dit is dus precies wat veel mensen doen, je praat tegen jezelf dat er nog zoveel gedaan moet worden en dat er geen tijd is voor jezelf. En dat is er wel. Het kaartje spreekt mij toe; Ik mag alle tijd nemen. En dat spreek ik met mezelf af. Ik ga heerlijk genieten van al het moois in dit pakket. Daar heb ik recht op, ik word er vrolijk van, ik ontspan en dat is voor de mensen om mij heen ook weer een voordeel. Zoals er op de achterkant van een ander kaartje in de box staat ‘Je kunt er pas echt voor anderen zijn, als je zelf ontspannen en opgeladen bent.’

high-wellness-box-voor-thuis-parallax-7

De inhoud van de High Wellness box

Terwijl ik de kaartjes naast mij leg zie ik dat er naast beautyproducten ook 2 zakjes verse thee bij zitten en een paar lekkernijen. Ik ben gek op chocolade, dus dat tussen deze lekkernijen chocola en brownie te vinden is, maakt mij blij. Bijna wil ik er eentje opeten, om te proeven. Maar ik ben streng voor mezelf; dit hoort allemaal bij het wellness gevoel dus ik bewaar het netjes. Verder zie ik nog een doosje met daarin een kaarsje, kleine potjes voor de gezichtsbehandeling en een aantal potjes voor het voetbad. Ik plan meteen dat ik de volgende avond de slaapkamer voor mezelf en deze box heb.

inhoud-high-wellness-box

Mijn High Wellness box ervaring

Met een handdoek, washand, oordopjes, een teiltje warm water, een kop heet water en de box vol spullen loop ik de trap op naar onze slaapkamer.  De slaapkamer had ik al op een aangename temperatuur verwarmd. Op mijn telefoon heb ik de uitleg van de box en zo kan ik precies zien hoe ik alles moet doen. Ik begin met het maken van het voetenbad. Hier heb je de potjes met de Hollands Welvaren sticker voor nodig. Je meet alle ingrediënten af met een lepel. Dit vond ik al leuk opzich, het heeft wel iets dat je zelf de ingrediënten afmeet en mengt. Na een check met mijn teen of het water de juiste temperatuur heeft laat ik mijn voeten zakken in het voetenbad, zak ik lekker terug in mijn stapel kussens en start de voetbadmeditatie. Je hoeft de tijd niet in de gaten te houden, de meditatie duurt 20 minuten. Martine neemt je mee in een rustgevende meditatie waar aandacht voor je voeten centraal staat. Je kunt ondertussen genieten van een lekkernij naar keuze en de thee. Als afsluiting van het voetenbad kun je je voeten masseren met de Zechsal bodycream. Dan krijgen je voeten een extra boost.

facecare

De volgende avond nam ik weer een moment voor mijzelf. Deze keer stond mijn gezicht centraal.

In de High Wellness box vind je een gezichtsmasker, een scrub, een fijne cream en tot slot nog een gezichtsspray. Deze producten zijn allemaal 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Dat wetende geniet ik net iets meer van mijn tweede self-care momentje. Om te beginnen maak ik mijn gezicht schoon met de scrub die ik er vervolgens met een washandje weer afhaal. Daarna is het masker aan de beurt, met alle aandacht verdeel ik het over mijn huid. Ik zet een rustig muziekje op en geniet van de thee met wat lekkers uit de box. Omdat ik de box  twee avonden gebruik koos ik ervoor om dit zo te doen, anders kun je het voetenbad, de meditatie en het maskertje tegelijkertijd gebruiken. Na de scrub en het maskertje heb ik een lekker zachte huid waar ik de facemist overheen spray om mijn huid te hydrateren. Ter afsluiting gebruik ik de cream.

Mijn beoordeling van de High Wellness box

Twee avonden heb ik genoten van de mooie producten die Martine met zorg heeft uitgekozen voor de High Wellness box. Nu we zoveel thuis zitten vind ik dat iedereen zich moet kunnen trakteren op een heerlijk wellness avondje in je eigen huis. De High Wellness box van Holland Welvaren is een echte aanrader!

chocolade

Wil jij ook ontspannen thuis?

De High Wellness box is te bestellen via deze website en hiermee geniet je alleen of met twee personen van een heerlijke weldadige ontspanning thuis!

Lees ook:

massage in de zomer

Een massage in de zomer? Mij niet gezien!

Een massage bij warm weer in de zomer? Mij niet gezien! Als het warm weer is, vraag je jezelf misschien af of het wel fijn is om dan gemasseerd te worden. Soms hebben we namelijk een zomer met veel tropische temperaturen.  Die warmte kan ons in de nacht nog behoorlijk wakker houden, en regelmatig baden…

Lees verder
wigh wellness voor ondernemers het perfecte teamuitje

High Wellness voor ondernemers; het perfecte teamuitje

Heerlijk ontspannen teamoverleg buiten de deur voor ondernemers Drie ondernemende vrouwen. Teamoverleg buiten de deur. Anders dan anders. Ontspannen en productief. Ondernemen is topsport. Het vergt veel van lichaam en geest. Hierin maakt het niet uit of je zp’er bent of personeel hebt. Elke ondernemer heeft zo nu en dan behoefte aan rust. Veel ondernemers…

Lees verder
rust en stilte zorgen voor minder stress

Rust, even niks doen en stilte is de nieuwe luxe!

Rust, niks doen en stilte is de nieuwe luxe! Rust en stilte is toch alleen maar voor saaie mensen? In de huidige maatschappij lijkt het wel of het normaal is om het heel druk te hebben en dat je er ook nog een druk sociaal leven op na moet houden. De hele dag hebben we…

Lees verder

Anderen bezochten ook:

MEDITATIE PODCAST

Via Spotify kun je verschillende podcasts luisteren die jou zullen helpen met mediteren. Tijdens de podcasts neem ik je mee op meditatiereis. Ik hoop dat het je rust en ontspanning brengt. Veel plezier met luisteren, ik wens je een fijne en ontspannen dag toe!