Skip to content

Chinese Hoofdmassage

Chinese hoofdmassage wordt alleen gegeven in combinatie met een andere massage

Chinese hoofdmassage in combinatie met een ontspanningsmassage is een zeer aangename manier om te ontstressen  en om je organen weer meer in balans te krijgen. De meridianen van bijna alle organen komen samen in het hoofd en gezicht. Door deze te masseren op speciale drukpunten kan daarom de balans in het hele lichaam gunstig beïnvloed worden.

 

Daarnaast is Chinese hoofdmassage zeer geschikt bij spanning in nek en schouders, hoofdpijn, verkoudheid, tanden knarsen en slapeloosheid.

hoofdmassage-2
hoofdmassage
hoofdmassage-3

Al liggend in een comfortabele houding op de rug wordt het hoofd, gezicht, nek en schouders gemasseerd op bepaalde drukpunten zodat de spieren zich ontspannen, onrust verdwijnt en het lichaam zich kan herstellen. Er kan hierbij gewerkt worden met een olie, maar is niet altijd nodig.

 

De Chinese hoofdmassage wordt op dit moment alleen aangeboden in  een combinatie met een andere massage, bijvoorbeeld tijdens de  ontspanningsmassage, waardoor een complete ontspanning voor het gehele lichaam en hoofd ontstaat. Dat is pas écht ontstressen met behulp van massage!

 

Heerlijk voor mensen die achter de computer werken, veel aan hun hoofd hebben, maar vooral regelmatig een moment van ontspanning nodig hebben